Sunday, September 14, 2008

Guide for nyankomneGratismagasinet GRUS i Tromsø byr på en guide for nyankomne studenter. Her får man presentert Nord Norge fra A til Å.

Eksempler:


F - FESTIVALER

Nord-Norge er en kulturell smeltedigel. Her byr vi stolt på festivaler nesten hele året igjennom. Er du ikke tilstede på minst åtte festivaler i året kan du bare flytte tilbake til bygda du kommer fra. I nord konsumerer vi kultur til Dovre klapper sammen. Tromsø Internasjonale Filmfestival, Insomnia, Bukta, Nordlysfestivalen, Fucking Northpole Festival, Parken, Karlsøyfestivalen, Trænafestivalen, Skippagurra og ikke minst No Siesta Fiesta! Vi nevner i F for fleng..

G - GASTROSKOPI

Om du har lite å finne på en dag, eller bare ønsker forandring finnes det gastroskopiavdeling på Universitetssykehuset i Nord-Norge ( UNN)-Tromsø. Her kan du få slanger inn i både orale og anale soner og se deg selv på innsiden på en praktisk liten skjerm. Deler av GRUS-redaksjonen har allerede stiftet et gledens bekjentskap med teknologien, dog med varige mén.

S - SNØ

Hele Nord-Norge har rikelig med snø. Noen ganger kommer den tidlig, andre ganger kommer det sent, men det kommer alltid mye. Vær på vakt for snille gamle huseiere som lurer en stakkars student nyankommet sørfra til å love å " ta i et tak" når snøen kommer. Slike løfter er lett å inngå i august, men det er lurt å vurdere lengde og bredde på oppkjørsel og trapper først.

2 comments:

Anonymous said...

Ja, den sistnevnte bør tas til etterretning! :)

irelars said...

:-)

Fikk meg en god latter når jeg leste denne guiden. Synes den var særdeles kreativ.